LEKKER DE BEEST UITHANGEN...

Speelmijntje Diest is een binnenspeeltuin van 1800 m² voor kinderen van 1 tot en met 13 jaar. Kinderen vinden hier heerlijk spelen in de vele attracties, terwijl de(groot)ouders genieten van een hapje en een drankje. Speelmijntje vormt ook de ideale omgeving voor verjaardagsfeestjes, schoolreizen, babyborrel, familiefeesten en bedrijfsfeesten.

Zowel de baby’s als de peuters tot 4 jaar hebben hun eigen zone, waar ze ongestoord en veilig de grote speelwereld om zich heen kunnen ontdekken.


LET OP: Eigen eten en drinken is NIET toegestaan!
LET OP: Sokken zijn VERPLICHT!

Speelmijntje Genk, Diest, Beveren, Lochristi of Boechout... 
...Het leukste dagje uit voor het hele Gezin!


 

KINDERFEESTJE?


Vier je leukste kinderfeestje bij Speelmijntje Diest!

Je kinderfeestje of verjaardagsfeestje in de buurt van Diest, Tielt-Winge, Lummen, Tessenderlo, Aarschot, Herk-de-Stad, Beringen of Westerlo kun je super vieren in binnenspeeltuin Speelmijntje Diest! Kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes.... de ouders...... die doen toch lekker stiekem mee! Doe je ding en kom lekker dansen, spelen en ravotten. 


Volop Speelplezier... Voor elk wat wils, voor jong en oud!

 

SCHOOLREISJE?


De gezelligste Speeltuin voor uw klas!

Binnenspeeltuin Speelmijntje Diest biedt scholen en kinderdagverblijven en BSO aantrekkelijke arrangementen voor SCHOOLREISJES. Vanaf 4 euro per kind super binnenspelen in onze gezellige binnenspeeltuin, 1800 m² speelplezier, met gratis drankje! Vraag naar de voorwaarden. Indoor speelparadijs Speelmijntje Diest is gezelligste binnenspeeltuin van Diest en Vlaams-Brabant voor schoolreisjes voor kids van 1-13 jaar!

Weer of geen weer... Bij Speelmijntje is het altijd Gezellig!