word Franchisenemer bij speelmijntje 

Je eigen binnenspeeltuin starten doe je samen met Speelmijntje. Speelmijntje is een zeer succesvolle formule die werkt aan een landelijke dekking.

Speelmijntje zoekt nieuwe franchisenemers. De formule speelt in op de vraag naar goede binnenspeeltuinen. Heb jij de drive en wil jij er niet alleen voor staan en toch alle vrijheid hebben in een stabiele franchiseorganisatie? En wil jij samen met ons succesvol ondernemen met zeer goede marges in de speeltuinwereld van Speelmijntje? Dan willen wij jou graag spreken.

Speelmijntje zoekt enthousiaste en ambitieuze ondernemers die hun eigen ideeën en de onze, op de werkvloer goed kunnen combineren en niet bang zijn om een binnenspeeltuin aan te sturen. De ondernemer toont de nodige passie en beschikt over een gezonde werklust, leidinggevende capaciteiten en eigen vermogen. Heb je een eigen hal/pand dan is eigen vermogen meestal niet nodig. Je krijgt meer dan een vestiging van Speelmijntje, de naam, aandacht, tijd, kennis, opleidingen, inkoop en natuurlijk de mogelijkheid om samen sterk te staan. Begeleiding in het aanvragen van diverse vergunningen en bestemmingsplanveranderingen. Daarnaast moet er worden voldaan aan een aantal criteria die ervoor moeten zorgen dat een goede exploitatie mogelijk is.

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je belangstelling in een Speelmijntje vestiging dan vertellen wij je onder het genot van een kop koffie graag meer. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Wij zoeken nog voor verschillende plaatsen in België franchisenemers, tevens kunnen bestaande indoorspeelparadijzen zich bij ons aansluiten om een beter rendement uit het bedrijf te halen.van

Speelmijntje Franchisemet Volop Speelplezie

 Voordelen

  • Landelijke acties
  • Een exclusieve regio
  • Prima rendement
  • Inkoop voordeel/combinatie
  • Ondersteuning starters
  • Hoge marges