Speelmijntje

Franchise! ONDERNEMEN DOE JE SAMEN!

aap-locatie

WORDT OOK FRANCHISENEMER

BIJ SPEELMIJNTJE!

​Je eigen binnenspeeltuin starten doe je samen met Speelmijntje. Speelmijntje is een zeer succesvolle formule die werkt aan een landelijke dekking.

Speelmijntje zoekt nieuwe franchisenemers. De formule speelt in op de vraag naar goede binnenspeeltuinen. Heb jij de drive en wil jij er niet alleen voor staan en toch alle vrijheid hebben in een stabiele franchiseorganisatie? En wil jij samen met ons succesvol ondernemen met zeer goede marges in de speeltuinwereld van Speelmijntje? Dan willen wij jou graag spreken.

Ben jij een enthousiaste en ambitieuze ondernemer die zijn eigen ideeën en de onze, op de werkvloer goed kunnen combineren en niet bang zijn om een binnenspeeltuin aan te sturen? Beschik jij over de nodige passie en beschik jij over een gezonde werklust, leidinggevende capaciteiten en eigen vermogen. Heb je een eigen hal/pand dan is eigen vermogen meestal niet nodig. Je krijgt meer dan een vestiging van Speelmijntje, de naam, aandacht, tijd, kennis, opleidingen, inkoop en natuurlijk de mogelijkheid om samen sterk te staan. Begeleiding in het aanvragen van diverse vergunningen en bestemmingsplanveranderingen. Daarnaast moet er worden voldaan aan een aantal criteria die ervoor moeten zorgen dat een goede exploitatie mogelijk is.

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je belangstelling in een Speelmijntje vestiging dan vertellen wij je onder het genot van een kop koffie graag meer. Mail naar franchise@speelmijntje.be  Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Wij zoeken nog voor verschillende plaatsen in BelgiE franchisenemers.
 tevens kunnen bestaande indoorspeelparadijzen zich bij ons aansluiten om een beter rendement uit het bedrijf te halen.

logo_Speelmijntje_Franchise

IS DEZE SPEELTUIN

BINNENKORT

VAN JOU?


BEDRIJFSECONOMISCH

​ Investeringsbegroting
​ Exploitatiebegroting
​ Ondernemersplan
​ Ondersteuning financing
​ Onderhandeling onroerend goed
​ Ondersteuning vergunningen
​ Evaringscijfers
​ Overige adviezen


INKOOPVOORDEEL

Pepsi
FrieslandCampina
Horecagrossiers
Verzekeringen
Marketing
Inrichting
Eigen producten
En nog veel meer


PR CONCEPTS

​  Huisstijl “Speelmijntje”
​  Opmaak Folders en Marketing
​  Opmaak, Onderhoud en Hosting Website
​  Speelmijntje Managament Portal
​  Licentie voor Magic Play Fun Interactive
​  Reservatiesystemen / Intranet / Automatisering


CONTACT

​  Nieuwschierig geworden?
Neem Vandaag nog contact met ons op via franchise@speelmijntje.be en wie weet heb jij binnenkort een eigen indoor Speeltuin.